Skip to main content
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sourethweg 5D
6422 PC Heerlen

OVER ONS

Wij zijn trots op het feit dat wij al ruim 25 jaar een vertrouwlijke importeur zijn van het toonaangevende merk Elsa. Wij importeren onze kottermachines en hun onderdelen direct uit de Elsa fabriek in Italië.

Door de jarenlange ervaring met het product staat ons team altijd klaar om met maatwerk en advies de klant het juiste product te adviseren naar de tevredenheid van al onze klanten Wij werken nauw samen met onze klanten om aan hun behoeften te kunnen voldoen. Hierdoor zijn niet alleen onze producten betrouwbaar, maar ook ons team. Dit optimaliseert het succes in onze de verkoop van de Supercombinata-serie.

VISIE

Als ware pioniers blijven wij ons telkens ontwikkelen in de werktuigmachine-industrie. Bij Stessen staan we voor duurzaamheid en innovatie. Hierdoor kunnen wij onze klanten zeer uitmundende en geavanceerde technologie aanbieden. Door onze duurzame innovatieve visie en met de groei in nieuwe partnerschappen, zal dit zich in de toekomst nog verder evolueren.

MISSIE

Door de snelgroeiende en concurrerende markt, doen we bij Stessen er alles aan om een stapje voor te kunnen blijven. Hierdoor hebben wij, bij Stessen, de mogelijkheid om onze klanten telkens de nieuwste technologie van de beste kwaliteit te kunnen aanbieden en krijgen wij de ruimte om onze diensten telkens te blijven verbeteren.

ONZE WAARDEN

Onze werkwijze is transparant, eerlijk en zorgvuldig. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten, ons betrouwbaar vinden en staan garant voor oplossingen. Door goede communicatie met wederzijds respect kunnen we samen streven naar een innovatieve toekomst.

UITMUNTENDHEID GEMAAKT IN ITALIË

Onze producten zijn van oorsprong, uit Italië. De Elsa fabriek gebruikt namelijk alleen hoogwaardige materialen voor hun productie, hierdoor zijn al onze producten van uitmuntende kwaliteit.

BEDRIJFSGESCHIEDENIS

25e VERJAARDAG

2022

Elsa viert haar vijfentwintigste verjaardag in de productie en marketing van draagbare lijnboormachines

DE NIEUWE PLANTA

2016

Elsa verhuist naar de nieuwe productiesite van ongeveer 2000 vierkante meter, uitgerust met de nieuwste technologieën.

NIEUWE MARKTEN

2004

Dankzij de ongeëvenaarde kwaliteit en de introductie van nieuwe gereedschapsmachines betreedt Elsa nieuwe buitenlandse markten in Latijns-Amerika, Noord-Europa en het Midden-Oosten.

ELSA NAAR AUSTRALIE

2001

Elsa bereikt een nieuw continent en wordt een toonaangevende wereldspeler.

DE LANCERING VAN TWEE NIEUWE MODELLEN VAN DE SUPERCOMBINATA-SERIE

2000

Om te blijven voldoen aan de steeds toenemende behoeften van onze klanten, voegen de nieuwe modellen SC2 en SC3 zich bij de Supercombinata-serie. Ze zijn uitgerust met een boorbaar van Ø 60 mm en de standaarduitrusting maakt het mogelijk om tot Ø 600 mm te bewerken.

ELSA'S STICHTING

1997

Het is het officiële jaar van de oprichting van Elsa, een toonaangevend bedrijf in de productie van de werktuigmachine die wereldwijd bekend staat als "Supercombinata". Het is het begin van de steeds groter wordende productie voor de nationale en internationale markt.

ONZE CERTIFICERINGEN

De constante focus van het bedrijf op kwaliteitsnormen wordt bevestigd door een aantal certificeringen. Hiervan zijn de belangrijkste:

- UNI EN ISO 9001:2015 certificering uitgegeven door Rina services S.p.A.

- CE-markering

- EAC-markering

- Testrapport uitgegeven door IMQ S.p.A.

- Emissiemetingen: EN 61000-6-4: 2007 + A1: 2010 nr. 80SP00010/1e

- Immuniteitstest: EN 61000-6-2: 2005 nr. 80SP00010/1i

ORGANISATIEMODEL

Elsa heeft het Organisatie-, Beheers- en Controlemodel vastgesteld op grond van Wetsbesluit nr. 231/2001, die de ethische code omvat


Terug naar boven
Sourethweg 5D
6422 PC Heerlen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 E&R Stessen Servicedienst